Kartano Padel Porvoossa pelaat sisällä ja ulkona – Tervetuloa!

 

VALITSE ALTA HALUATKO PELATA SISÄLLÄ VAI ULKONA?

Kartano Padel avasi ensimmäisen ulkokentän Porvooseen kesällä 2022, joka sijaitsee Haikon Kartanon merellisessä miljöössä. Keväällä 2023 laajensimme toimintaa ja teimme kaupat Porvoon ensimmäisestä Padel hallista (ent. Baller padel Porvoo) joka sijaitsee Ölstensissä. Tämän myötä olemme nyt ensimmäisenä Porvoossa tarjoamassa huippusuosittua Padelia sekä ulkona, että sisällä. Tervetuloa pelaamaan ja viihtymään Kartano Padelin kentillä!

varmaaminen

Vuoron varaaminen

Kartano Padel käyttää vuorojen varaamisessa Playtomic sovellusta, jonka voit ladata helposti esimerkiksi puhelimeesi. Playtomicista näet vapaat vuorot ja hinnat. Sovelluksen kautta voit myös maksaa vuokramailan. Jos sinulla ei vielä ole Playtomic -sovellusta, niin alla ohjeet sen käyttöönottoon.

1. Lataa Playtomic -sovellus puhelimeesti

2. Luo oma käyttäjätili ja kirjaudu sillä sisään (sovellus auttaa sinua kirjautumisessa)

3. Hae Kartano Padel Ölstens (sisäkentät) tai Kartano Padel Haikkoo (ulkokenttä). Valitse sopiva vapaa aika, varaa ja maksa se sovelluksen kautta. Varaukseen voit myös sisällyttää tarvittaessa vuokramailat tai vaihtoehtoisesti maksaa ne paikanpäällä Mobilepaylla.

4. Saat onnistuneesta varauksesta varausvahvistuksen, jonka mukana tulee ovikoodi ja muuta hyödyllistä tietoa.

Maksaminen

maksutavat

Kartano Padel pelivuorojen maksaminen tapahtuu Playtomic -sovelluksen kautta pankkikortilla tai klubilompakkoon ladatuilla krediteillä.

Meillä voit maksaa myös eri liikuntaetu -seteleillä/kortilla. Sinun tulee siirtää haluamasi summa kyseisen liikuntaetu -sovelluksen kautta sähköisesti ja ilmoittaa siitä meille sähköpostilla info@kartanopadel.com. Lisäämme siirretyn summan klubilompakkoosi, jota voit sitten käyttää peliesi maksamiseen.

AJANKOHTAISTA

Uudistettu Padel halli Porvoossa

Uudistettu Padel halli Porvoossa

Kartano Padel Porvoo sisäpelihalli on uudistunut 2023 kesän ja syksyn aikana. Padel-halli on Porvoossa ensimmäinen, joka oli ennen nimeltään Baller Padel. Kevään liiketoimintakaupan myötä ollaan haluttu lähteä kehittämään palveluita Ölstensin hallilla. Nyt voisikin...

ILMAINEN KESÄLEIRI NUORELLE!

ILMAINEN KESÄLEIRI NUORELLE!

Porvoon suomenkielinen kesäkotisäätiö mahdollistaa ILMAISEN kesäleirin 3. -6. luokkalaisille kesäkuussa Kartano Padel Ölstensissä. Me Kartano Padelin puolesta haluamme tarjota parhaat puitteet ja huippu valmentajat nuorille, jotka pääsevät nyt tutustumaan suosittuun...

Padel kesä nuorille 2023

Padel kesä nuorille 2023

Padel-kesä nuorilleKartano Padel Oy järjestää nuorille toimintaa kesälle 2023. Olemme saaneet mukaan myös muita yrityksiä hankkeen toteuttamiseksi, jotka haluavat tukea nuorten liikuntaa ja olla mukana kannustamassa nuoria uuden harrastuksen pariin.  Pidämme myös...

Pelikenttien osoitteet

Kartano Padel Haikkoo (ulkokenttä)

Haikkoontie 114

06400 Porvoo

 

Kartano Padel Ölstens (sisäkentät)

Raudoittajantie 3

06400 Porvoo

Kartano Padel Oy

 

Laskutusosoite: Vehkasuontie 16, 06750 Tolkkinen

Y-tunnus: 3290261-5

 

Sähköposti: info@kartanopadel.com

 

Seuraa Meitä somessa ja pysyt mukana mitä milloinkin tapahtuu!