Ölstens

 

SISÄPELIKENTÄT

Tervetuloa pelaamaan ”KOTILUOLAAN”!

Kartano Padel sisäkentät

Kartano Padel Ölstensissä pääset pelaamaan korkealaatuisilla kentillä ja viihtymään olohuonemaisesta tunnelmasta! Padelhalli on Porvoon ensimmäinen ja monet kutsuvatkin sitä ”Kotiluolaksi”. Hallissa on kaksi kenttää joihin on uusittu keväällä 2023 uudet Mondo Supercourt XN alustat. Hallissa on pukuhuoneet naisille ja miehille, suihkut, keittiö ja viihtyisä oleskelu-alue. Hallille on helppo tulla ja parkkitilaa on reilusti.

MYYNTI JA VUOKRAUS

Hallissa on myytävänä mailoja, palloja, grippejä ym. Meillä on myös mahdollisuus mailan testaukseen, eli voit testata mailaa ja ostaa sen, jos se tuntuu hyvältä. Vuokraamme myös laadukkaita mailoja, eli jos olet aloittelija etkä ole vielä hankkinut omaa mailaa, niin voit kätevästi vuokrata sen pelien ajaksi edulliseen hintaan. Hallilla on myös hyvä valikoima urheilu- ja virvoitusjuomia sekä snäksejä. Hallilla ei ole henkilökuntaa, joten ostaminen tapahtuu omatoimisesti ja maksu Mobilepaylla. Tuotteiden hinnat on esitetty selkeästi. Ongelmatilanteissa voit aina soittaa meille tai laittaa sähköpostia. Puh. 041 468 8889 Sähköposto: info@kartanopadel.com.

Valmennukset

Valmennuksista vastaa Porvoon Padel piireissä suosittu ja koulutettu Mikael Toivonen, jota myös kutsutaan nimellä ”Miku”. Valmentajana Mikulla on pitkä kokemus yksilö- ja ryhmävalmennuksista ihan kilpatason pelaajiin asti. Ihmisenä Miku on helposti lähestyttävä, kannustava ja osaa ottaa huomioon yksilöt osaamisen mukaan. Mikulla on pitkä kokemus eri pallopeleistä mm. tenniksestä, golfista, sählystä. Padel vei Mikun mukanaan 2016 ja siitä asti se on ollut kasvavana lajina yksi hänen lemppareista, minkä parissa kokemusta onkin karttunut, niin pelaajana kuin valmentajana. Jos haluat valemnnusta omalle peliporukalle tai vaikka yhdessä puolison kanssa, niin kysy vaihtoehdoista laittamalla meille sähköpostia info@kartanopadel.com

 

Saapuminen

Saapuminen

Kartano Padel sisäpelikentät sijaitsee Ölstensin teollisuus alueella. Osoite: Raudoittajantie 3, 06450 Porvoo. Alueelle on helppo tulla ja paikoitustilaa on reilusti. Auto tulee jättää parkkipaikalle ja kävellä n. 50m halliin.

1. Jätä auto tai muu kulkuväline hallin edustalla olevalle parkkipaikalle

2. Kävele aidan vierustaa oikeaan päähän, jossa portti alueelle. Padel halli on suoraan edessä.

3. Ovessa on koodilukko, nelinumeroisen koodin olet saanut varauksen yhteydessä tulleessa varausvahvistuksessa

4. Vamos!

Aukiolo

Manantai: 6:00 – 23:30

Tiistai: 6:00 – 23:30

Keskiviikko: 6:00 – 23:30

Torstai: 6:00 – 23:30

Perjantai: 6:00 – 23:30

Lauantai: 6:00 – 23:30

Sunnuntai: 6:00 – 23:30

 

Hintaryhmät
Aamuvuoro 6:00 – 10:00
Päivävuoro 10:00 – 15:00
Primetime 15:00 – 23:30
Lepakkovuoro 22:00 – 00:00
Viikonloppuvuorot la – su 06:00 – 23.30

 

Hinnasto

Pelihinnasto ölstens

varmaaminen

Vuoron varaaminen

Kartano Padel käyttää vuorojen varaamisessa Playtomic sovellusta, jonka voit ladata helposti esimerkiksi puhelimeesi. Playtomicista näet vapaat vuorot ja hinnat. Sovelluksen kautta voit myös maksaa vuokramailan. Jos sinulla ei vielä ole Playtomic -sovellusta, niin alla ohjeet sen käyttöönottoon.

1. Lataa Playtomic -sovellus puhelimeesti

2. Luo oma käyttäjätili ja kirjaudu sillä sisään (sovellus auttaa sinua kirjautumisessa)

3. Hae Kartano Padel Ölstens (sisäkentät) tai Kartano Padel Haikkoo (ulkokenttä). Valitse sopiva vapaa aika, varaa ja maksa se sovelluksen kautta. Varaukseen voit myös sisällyttää tarvittaessa vuokramailat tai vaihtoehtoisesti maksaa ne paikanpäällä Mobilepaylla.

4. Saat onnistuneesta varauksesta varausvahvistuksen, jonka mukana tulee ovikoodi ja muuta hyödyllistä tietoa.

Maksaminen

maksutavat

Kartano Padel pelivuorojen maksaminen tapahtuu Playtomic -sovelluksen kautta pankkikortilla tai klubilompakkoon ladatuilla krediteillä.

Meillä voit maksaa myös eri liikuntaetu -seteleillä/kortilla. Sinun tulee siirtää haluamasi summa kyseisen liikuntaetu -sovelluksen kautta sähköisesti ja ilmoittaa siitä meille sähköpostilla info@kartanopadel.com. Lisäämme siirretyn summan klubilompakkoosi, jota voit sitten käyttää peliesi maksamiseen.

Pelikenttien osoitteet

Kartano Padel Haikkoo (ulkokenttä)

Haikkoontie 114

06400 Porvoo

 

Kartano Padel Ölstens (sisäkentät)

Raudoittajantie 3

06400 Porvoo

Kartano Padel Oy

 

Laskutusosoite: Vehkasuontie 16, 06750 Tolkkinen

Y-tunnus: 3290261-5

 

Sähköposti: info@kartanopadel.com

 

Seuraa Meitä somessa ja pysyt mukana mitä milloinkin tapahtuu!