Kartano Padel Porvoo sisäpelihalli on uudistunut 2023 kesän ja syksyn aikana. Padel-halli on Porvoossa ensimmäinen, joka oli ennen nimeltään Baller Padel. Kevään liiketoimintakaupan myötä ollaan haluttu lähteä kehittämään palveluita Ölstensin hallilla. Nyt voisikin sanoa, että Kartano Padel on koko perheen pelipaikka, jonne on kiva tulla myös perheen pienimpien kanssa.

Hallille on rakennettu kokonaan uusi Pelipiste, joka pitää sisällään erilaisia pelejä, kuten esimerkiksi: Ilmakiekko, pöytäfutis, minigolf puttirata, hohtokontti missä heittopeli nimeltä Cha Cha Cha sekä paljon muuta.

Padel asiakkaidemme toiveesta rakensimme myös lapsille oman leikkihuoneen, nyt vanhemmat tai toinen vanhemmista voi ottaa perheen pienimmät mukaan peleille, mikä helpottaa varmasti monilla paljon peleihin osallistumista. Monet perheelliset kokivat haasteelliseksi järjestää pelejä, kun eivät saaneet lapsille järjestettyä hoitopaikkaa. Leikkihuone sijaitsee ihan kentän laidalla, jonne on hyvä näköyhteys. Lapset ovat vanhempien vastuulla hallilla, mutta hyvä näköyhteys pelien lomassa luo kuitenkin turvaa pitää pienokaisia silmällä. Lasten leikkihuone on täysin maksuton, pyydämme kuitenkin että, lasten vanhemmat yhdessä lapsen kanssa katsoisi, että paikat jäävät siistiin kuntoon, näin kunnioitamme taas seuraavia leikkijöitä.

Kartano Padel asiakkaille pelipiste myös käytössä kertamaksulla, eli jos perheen nuoriso haluaa mukaan peleille, niin 5€/hlö per kerta maksetaan Mobilepaylla paikanpäällä.

Hallilla voi järjestää myös esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat, valittavana on pelkkä Pelipiste, padel puoli tai koko halli. Hinnat yksityisille pienryhmille alkaen 220€ / 2 tuntia – Kysy lisätietoja myynnistämme info@kartanopadel.com

 

Yrityksille

Uudella Pelipisteen puolella on kokoustila jonne mahtuu 12 henkeä, se on varusteltu isolla näytöllä joka voidaan liittää helposti tietokoneeseen ja peilata siihen erilaista materiaalia. Kartano Padel tarjoaa loistavat puitteet esimerkiksi Tyky-päivään. Yritykset voivat varata pelkän pelipisteen puolen kokoustilalla tai koko hallin, jolloin käytössä on myös Padel kentät. Tarjoamme myös Padeliin ohjausta ja lajiin tutustumista. Vuokramailat ja pallot kuuluvat aina varaukseen jos varaa Padel puolen, tarvitsette vain pelivaatetuksen ja hyvät sisäpelikengät. Hallilla on ostettavissa virvokkeita ja urheilujuomia, kauttamme myös catering palvelut yhteistyökumppanilta. Kysy lisää myynnistämme info@kartanopadel.com

 

Syysterveisin,

Pete & Tony