Padelia, pelejä & hauskaa tekemistä kaikille

Kartano Padel ölstensissä pääset pelaamaan padelia korkeatasoisilla kentillä ja viihtymään olohuonemaisessa tunnelmassa! Porvoon ensimmäinen padel-halli on uudistunut 2023 kesän ja syksyn aikana täysin, tiloihin on valmistunut kokonaan uusi toiminallinen pelipiste, joita niin yksityiset kuin yritykset voivat hyödyntää synttäreihin, tykypäiviin ja muihin tapahtumiin.

 TÄSSÄ MUUTAMIA UUDISTUKSIA:

  • Hallissa on kaksi huipputason padel-kenttää joihin on kesällä 2023 vaihdettu uudet Mondo supercourt xn alustat.
  • Pukuhuoneet suihkutiloilla naisille ja miehille
  • ”Pelimesta” jossa erilaisia pelejä lapsille ja aikuisille
  • Hohtopadel UUTUUS!
  • Kokoustilat 12 hengelle
  • Lasten leikkihuone, jonne perheen pienimmät ovat tervetulleita pelien ajaksi

KATSO KARTANO PADEL ESITTELY VIDEO YLÄPUOLELTA!

KOKO PERHEEN PELIpiste

Kartano Padel Ölstensissä on nyt tekemistä koko perheelle! Pelaa Padelia tai viihdy pelimestassa hauskojen pelien parissa kisaillen. Pelipisteestä löytyy hohtokontti jossa Cha Cha Cha pallon heitto-peli, pöytäfutis, ilmakiekko, minigolf puttiratoja 2 kpl ym. Tila on mahdollisuus varata myös juhla käyttöön kuten esimerkiksi syntymäpäivät. Mahdollisuus varata Pelimesta, Padel puoli tai halutessaan koko halli, jolloin kaikki aktiviteetit on omassa käytössä.

Ruokailut ja tarjottavat voit järjestää itse hallille. Keittiössämme on jääkaappi, kahvin keitin, liesi ja uuni. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tai vapaina olevia päiviä.

Hallissa on nyt myös lasten oma leikkihuone. Vanhempi tai vanhemmat voivat ottaa lapsensa mukaan kun tulevat pelaamaan. Lapset kuitenkin aina vanhemman vastuulla. Leikkihuone sijaitsee kentän laidalla, jonne hyvä näköyhteys. Näin voit rauhassa pelata Padelia ja samalla vilkuilla että lapsella on kaikki hyvin. Leikkihuone maksuton ja käytössä kaikille asiakkaillemme, huolehdithan yhdessä lapsen kanssa, että paikat jäävät siistiin kuuntoon leikkien jälkeen, niin seuraavien on taas mukava tulla leikkimään.

Pelipisteeseen Kartano Padelin asiakkaat voi ostaa kertakäynnin padel pelien ajaksi esim. perheen nuorimmille. Kertamaksu on 5€ ja maksetaan Mobilepaylla paikanpäällä. Ohjeet Pelipisteen sisäänmeno portin vieressä.

Tervetuloa viihtymään ja pitämään hauskaa!

HOHTOPADEL PORVOO

HOHTOPADELIA AINOANA PORVOOSSA

Porvoossa ainoana padel hallina tarjoamme uutuutena Hohtopadelia!! Hohtopadel on hauska pelimuoto jossa voidaan pelata tavallista peliä, americanoa tai sitten ihan vaan pitää hauskaa pallotellen. Hohtopadel vuoroista ilmotetaan somessa ja Kartano Padelin watsapp ryhmissä. Voit varata myös oman hohtopadel aikasi ottamalla meihin yhteyttä.

Hohtopadelissa halli on pimeä, lukuun ottamatta UV valoja, jotka saavat kaikki kirkkaat värit hohtamaan. Suosittelemmekin että hohtopadeliin varustaudut joko valkoisiin tai neonvärisiin vaatteisiin, näin pelaaminenkin on turvallisempaa kun muut näkevät sinut. Hohtopadel sopii erinomaisesti myös synttäri ohjelmaksi tai vaikka polttareihin!

Yrityksille

Yrityksille

Kokous- ja TYKY-päivät

Porvoossa Kartano Padel Ölstens tarjoaa upeat ja erilaiset puitteet yrityksen TYKY- ja kokouspäiville! Tule omalla porukalla kokoustamaan tai viettämään hauskaa aikaa padelin ja muiden hauskojen pelien merkeissä. Kokoushuoneemme on noin 12 hengelle, mutta voit varata käyttöösi myös koko hallin tai pelkän Pelipiste alueen, jossa myös kokoushuone on. Voit varata koko hallin käyttöönne, jolloin ryhmäkoko voi olla jopa 50 henkilöä. Lisäpalveluina mahdollisuus mm. padel ohjaukseen ja catering palveluihin. Ota yhteys myyntimme, niin räätälöidään teidän yritykselle sopiva paketti!

Pelikenttien osoitteet

Kartano Padel Haikkoo (ulkokenttä)

Haikkoontie 114

06400 Porvoo

 

Kartano Padel Ölstens (sisäkentät)

Raudoittajantie 3

06400 Porvoo

Kartano Padel Oy

 

Laskutusosoite: Vehkasuontie 16, 06750 Tolkkinen

Y-tunnus: 3290261-5

 

Sähköposti: info@kartanopadel.com

 

Seuraa Meitä somessa ja pysyt mukana mitä milloinkin tapahtuu!