Porvoon suomenkielinen kesäkotisäätiö mahdollistaa ILMAISEN kesäleirin 3. -6. luokkalaisille kesäkuussa Kartano Padel Ölstensissä. Me Kartano Padelin puolesta haluamme tarjota parhaat puitteet ja huippu valmentajat nuorille, jotka pääsevät nyt tutustumaan suosittuun ja hauskaan urheilulajiin matalalla kynnyksellä. Leiri järjestetään Kartano Padel Ölstensin sisähallissa 5.-7.6.2023. Leiri on siis kolme päivänen ja leiri kestää joka päivä 5 tuntia klo. 10-15.
Mukaan mahtuu 12 lasta/nuorta jotka otetaan mukaan ilmottautumisjärjestyksessä. Nuorelle tulee järjestää päivittäin kyyti hallille ja sieltä pois. Ruokailut tapahtuu hallilla ja ne sisältyvät leiriin. Omia välipaloja ja juomaa on hyvä varata leiriläiselle mukaan. Ilmoitathan myös mahdolliset ruoka allergiat ilmottautumisen yhteydessä.
Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 22.5.2023 klo. 9:00 ja päättyy heti kun paikat ovat täyttyneet.

Valmentajat

Päävalmentajana toimii Porvoon Padel piireissä suosittu ja koulutettu Mikael Toivonen, jota myös kutsutaan nimellä ”Miku”. Valmentajana Mikulla on pitkä kokemus nuorten valmennuksista ihan kilpatason pelaajiin asti. Ihmisenä Miku on helposti lähestyttävä, kannustava ja osaa ottaa huomioon yksilöt osaamisen mukaan. Mikulla on pitkä kokemus eri pallopeleistä mm. tenniksestä, golfista, salibandysta. Padel vei Mikun mukanaan 2016 ja siitä asti se on ollut kasvavana lajina yksi hänen lemppareista, minkä parissa kokemusta onkin karttunut, niin pelaajana kuin valmentajana.

Toisena valmentajana toimii Kartano Padel Oy:n osakas Petri Kautto. Valmentajana Pete on huomaavainen ja osaa olla kannustava. Hyvällä huumorilla ja iloisella asenteella pärjää nuorten kanssa pitkälle.

Kesäterveisin,

Mikael Toivonen & Petri Kautto

Paikait täyttyivät nopeasti, kiitos kaikille ilmoittautuneille. Olemme kaikkiin pian yhteydessä 🙂

Pelikenttien osoitteet

Kartano Padel Haikkoo (ulkokenttä)

Haikkoontie 114

06400 Porvoo

 

Kartano Padel Ölstens (sisäkentät)

Raudoittajantie 3

06400 Porvoo

Kartano Padel Oy

 

Laskutusosoite: Vehkasuontie 16, 06750 Tolkkinen

Y-tunnus: 3290261-5

 

Sähköposti: info@kartanopadel.com

 

Seuraa Meitä somessa ja pysyt mukana mitä milloinkin tapahtuu!