Haikkoo

 

ULKOKENTTÄ

Tervetuloa pelaamaan!

Kartano Padel ulkokenttä

Kartano Padel Haikkoossa pääset nauttimaan ulkona pelaamisesta Haikon Kartanon merellisessä miljöössä. Kenttä on sijoitettu lähelle rantaa viheralueelle, jossa oma rauha ja viihtyisä ympäristö. Kenttä on InstantPadel- kenttä, joka on siirrettävä. Lasien sijasta on käytetty paksua plykarbonaattia joka on turvallinen ja materiaalina kevyempi. Alustana on ns. joustava kovakenttäpinta VersaCourt, jota käytetään tällä hetkellä myös Tenniskenttien pohjana.

KOJU

Kentältä löytyy myös KOJU josta voi vuokrata mailat, ostaa palloja, grippejä ym. Kojusta löytyy myös kylmäkaappi, josta voi ostaa virvoitus- ja urheilujuomaa. Kentällä ei ole henkilökuntaa, joten Kojusta ostaminen tapahtuu omatoimisesti ja maksu Mobilepaylla. Tuotteiden hinnat on esitetty selkeästi. Varauksen yhteydessä saat avainlokerokoodin, jolla pääset sisälle kojuun ja avaamaan juomakaapin. Ongelmatilanteissa voit aina soittaa meille tai laittaa sähköpostia. Puh. 041 468 8889 Sähköposto: info@kartanopadel.com.

Valmennukset

Valmennuksista vastaa Porvoon Padel piireissä suosittu ja koulutettu Mikael Toivonen, jota myös kutsutaan nimellä ”Miku”. Valmentajana Mikulla on pitkä kokemus yksilö- ja ryhmävalmennuksista ihan kilpatason pelaajiin asti. Ihmisenä Miku on helposti lähestyttävä, kannustava ja osaa ottaa huomioon yksilöt osaamisen mukaan. Mikulla on pitkä kokemus eri pallopeleistä mm. tenniksestä, golfista, sählystä. Padel vei Mikun mukanaan 2016 ja siitä asti se on ollut kasvavana lajina yksi hänen lemppareista, minkä parissa kokemusta onkin karttunut, niin pelaajana kuin valmentajana. Jos haluat valemnnusta omalle peliporukalle tai vaikka yhdessä puolison kanssa, niin kysy vaihtoehdoista laittamalla meille sähköpostia info@kartanopadel.com

 

Saapuminen

Saapuminen

1. Jätä auto tai muu kulkuväline sisääntulon vieressä olevalle merkitylle parkkipaikalle. (autolla ajaminen alas kentälle on kielletty)

2. Kävele Kartanon oikealta puolelta kulkevaa tietä alas puiston ohi. Matka n. 200m

3. Padelkenttä sijaitsee oikealla puolella nurmikentällä, Haikko Areenan vieressä.

4. Hyvää peliä!!!

Aukiolo

Manantai: 6:00 – 00:00

Tiistai: 6:00 – 00:00

Keskiviikko: 6:00 – 00:00

Torstai: 6:00 – 00:00

Perjantai: 6:00 – 00:00

Lauantai: 6:00 – 00:00

Sunnuntai: 6:00 – 00:00

 

Hintaryhmät
Aamuvuoro 6:00 – 10:00
Päivävuoro 10:00 – 15:00
Primetime 15:00 – 00:00
Viikonloppuvuorot la – su 06:00 – 00:00

 

Hinnasto

Pelihinnasto Haikkoo

varmaaminen

Vuoron varaaminen

Kartano Padel käyttää vuorojen varaamisessa Playtomic sovellusta, jonka voit ladata helposti esimerkiksi puhelimeesi. Playtomicista näet vapaat vuorot ja hinnat. Sovelluksen kautta voit myös maksaa vuokramailan. Jos sinulla ei vielä ole Playtomic -sovellusta, niin alla ohjeet sen käyttöönottoon.

1. Lataa Playtomic -sovellus puhelimeesti

2. Luo oma käyttäjätili ja kirjaudu sillä sisään (sovellus auttaa sinua kirjautumisessa)

3. Hae Kartano Padel Ölstens (sisäkentät) tai Kartano Padel Haikkoo (ulkokenttä). Valitse sopiva vapaa aika, varaa ja maksa se sovelluksen kautta. Varaukseen voit myös sisällyttää tarvittaessa vuokramailat tai vaihtoehtoisesti maksaa ne paikanpäällä Mobilepaylla.

4. Saat onnistuneesta varauksesta varausvahvistuksen, jonka mukana tulee ovikoodi ja muuta hyödyllistä tietoa.

Maksaminen

maksutavat

Kartano Padel pelivuorojen maksaminen tapahtuu Playtomic -sovelluksen kautta pankkikortilla tai klubilompakkoon ladatuilla krediteillä.

Meillä voit maksaa myös eri liikuntaetu -seteleillä/kortilla. Sinun tulee siirtää haluamasi summa kyseisen liikuntaetu -sovelluksen kautta sähköisesti ja ilmoittaa siitä meille sähköpostilla info@kartanopadel.com. Lisäämme siirretyn summan klubilompakkoosi, jota voit sitten käyttää peliesi maksamiseen.

Pelikenttien osoitteet

Kartano Padel Haikkoo (ulkokenttä)

Haikkoontie 114

06400 Porvoo

 

Kartano Padel Ölstens (sisäkentät)

Raudoittajantie 3

06400 Porvoo

Kartano Padel Oy

 

Laskutusosoite: Vehkasuontie 16, 06750 Tolkkinen

Y-tunnus: 3290261-5

 

Sähköposti: info@kartanopadel.com

 

Seuraa Meitä somessa ja pysyt mukana mitä milloinkin tapahtuu!