Kartano Padel järjestää yhdessä toimintaa tukevien yritysten kanssa kesäksi 50-100:lle porvoolaiselle nuorelle mahdollisuuden aloittaa uusi Padel-harrastus huippuvalmentajan opastuksella! Päätukijana on porvoolainen TS-Partner Oy. Kurssi on nuorelle maksuton, tarjoamme myös tarvittavat vuokramailat ja varusteet alkuun.

Haemme nuoria mukaan kolmeen ikäryhmään: 10–12-vuotiaisiin, 13–15-vuotiaisiin ja 16–20-vuotiaisiin. Ilmoittautuminen alkaa 24.4.2023!

Kesä aloitetaan alkeiskursseilla jotka pitää koulutettu padel-valmentaja Mikael ”Miku” Toivonen. Sen jälkeen nuori voi oman halun mukaan käyttää saamiaan krediittejä omiin vapaa-ajan peleihin Kartano Padel kentällä, halukkaiden kesken järjestettävään junnuliigaan, jatkokursseihin tai muihin turnauksiin.
Kausi huipentuu loppukesällä pidettävään tapahtumaan,
jossa nuoret ja tukijat kohtaavat kartanon kentällä.

Lisätietoja sivuillamme TÄSTÄ!  Seuraa myös meidän some-kanavia joissa tulemme kertomaan lisää tulevasta Padel- kesästä

#padelnuoret #padelporvoo #tspartner #kartanopadel #liikutanuorta