Padel Nuoret 2023

Padel-kesä nuorille

Kartano Padel Oy järjestää nuorille toimintaa kesälle 2023. Olemme saaneet mukaan myös muita yrityksiä hankkeen toteuttamiseksi, jotka haluavat tukea nuorten liikuntaa ja olla mukana kannustamassa nuoria uuden harrastuksen pariin.  Pidämme myös tärkeänä osana nuoren sosiaalisten vuorovaikutusten ylläpitävää toimintaa, kun tuttu arki ja kaverit jäävät kesälomille. Padel-Kesän alkeiskurssit järjestetään Kartano Padel -kentällä joka sijaitsee Haikon Kartanon merellisessä miljöössä. Haikon alue on turvallinen ja viihtyisä, sinne on helppo tulla ja vanhemmat voivat perheen kanssa käydä vaikka lounaalla hakiessaan lasta tai käydä ihanassa kylpylässä rentoutumassa lapsen ollessa kurssilla. Alla lisätietoja ohjelmasta ja ohjeet ilmoittautumiseen.

Padel-kesä 2023

Haemme nuoria mukaan kolmeen ikäryhmään 10-12v, 13-15v ja 16-20v.

Kesä aloitetaan alkeiskursseilla ja sen jälkeen nuori voi oman halun mukaan käyttää toimintaa tukevien yritysten antamat krediittinsä omiin vapaa-ajan peleihin, halukkaiden kesken järjestettävään junnuliigaan, jatkokursseihin tai muihin Kartanolla järjestettäviin turnauksiin. Kausi huipentuu loppukesänä pidettävään tapahtumaan, jossa halukkaat nuoret ja tukijat kohtaavat kartanon kentällä pelien merkeissä. 

Mikä ihmeen Padel?

Padel on mailapeli, jonka suosio kasvaa ennätysvauhtia koko maailmassa. Se on helposti omaksuttava laji. Yksinkertaiset säännöt oppii nopeasti ja mailaa on helppo käsitellä.  Padel sopii hyvin junioreille ja se tarjoaa liikunnan lisäksi taktista sekä teknistä haastetta pelaajille.

Padelia pelataan 10 metriä x 20 metriä kokoisella kentällä, jota ympäröi lasista ja metalliverkosta valmistetut seinät. Pistelasku on kuten tenniksessä.

Lisätietoa padelista: https://padel.fi/padellajina/

Miksi ilmoittautua?

Mukaan pääsevä nuori saa:

– Vuokramailat käyttöön koko kesäksi kartanon kentällä

– Pelipaita sponsorin mainoksella

– Suojalasit

– 2 tunnin alkeiskurssi Kartanon kentällä

– Kartanon kentällä omat pelit, jatkovalmennukset ja turnaukset

– Mukavaa liikuntaa, upeita elämyksiä padelin parissa

– Yhteisöllisyyttä ja uusia kavereita. Whatsapp ryhmässä sovitaan yhteisiä pelejä ja vaihdetaan kuulumiset (vanhemmat)

Yhden nuoren paketin arvo on 210eur

Ilmottautumislomake

Täytä lomakkeen kaikki tiedot ja paina lähetä. Paikat varataan ilmottautumisjärjesteyksessä. Mikäli paikat täyttyvät, niin pidämme listaa myös varasijoista.

14 + 1 =

Mukana tukemassa nuorten liikuntaa

Puhelin

+358 41 468 8889

Pelikentän osoite

Haikkoontie 114

06400 Porvoo

Kartano Padel Oy

 

Laskutusosoite: Vehkasuontie 16, 06750 Tolkkinen

Y-tunnus: 3290261-5

 

Sähköposti: info@kartanopadel.com Puhelin: 041-468 8889

 

Seuraa Meitä somessa ja pysyt mukana mitä milloinkin tapahtuu!