Kartano Padel avajaiset sunnuntaina 19.6.2022

    Oletko odottanu Padel ulkopelikenttä Porvooseen? Odotus on ohi, nyt se on täällä! Kaikki padelin harrastajat ja siitä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan lajiin ja uuteen Instantpadelin kenttään kartano miljöössä. Avajaispäivänä padelvalmentaja Mikael Toivonen opastaa ensinkertalaisia ja jo kokeneempia kentällä. Mahdollisuus myös lyhyeen pelikokeiluun kentällä ilmaiseksi. Kentällä on avajaispäivänä käytössä Dunlopin mailat. Voit samalla varata valmennuksia kesäkaudelle.

Kenttä avautuu yleisölle pelikäyttöön 20.6 maanantaina ja varaukset tehdään Playtomic:in kautta. Playtomic on mobiili aplikaatio, johon jokainen pelaaja luo oman käyttäjäprofiilin. Sieltä etsitään kenttä Kartano Padel ja varataan pelikalenterista itselle sopiva peli-aika. Maksu tapahtuu Playtomicin kautta. Kentällä on myös Padel Koju  josta mahdollisuus vuokrata mailoja. Myynnissä myös palloja. Mailojen ja pallojen maksu tapahtuu MobilePayn kautta ja ohjeet maksuun löytyy Kartano Padelin kotisivuilta sekä padelkojusta. Kojussa on koodilukko ja koodin saa varauksen yhteydessä Playtomicin kautta.

Saapuminen:

– Aja Haikon Kartanon sisääntulosta alueelle ja jätä auto vasemmalla puolella olevalle parkkipaikalle.

– Lähde kävelemään Kartanon oikeaa puolta puiston ohi rantaa päin ja Kartano Padel on oikealla puolella Haikko Aarenan vieressä, kävelymatka parkkipaikalta n. 300m.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen Kartano Padel ulkopelikenttään Haikossa!

Padel terveisin,

Pete & Tony